Waarom TALMAzorg?

Talma was voor mij een bekend begrip. Als kind wachtte ik 's avonds mijn vader op als hij thuiskwam van zijn werk. Samen met mijn moeder of mijn broer zat ik dan vaak op de bank die bij het borstbeeld van Ds. A.S Talma stond, welke geplaatst is bij het gemeentehuis van Burgum in Friesland, mijn geboorteplaats. Ds. Talma was minister van 1908-1913. Hij is de grondlegger geweest van het huidige stelsel van sociale voorzieningen. Zijn bewogenheid voor mensen die het moeilijk hebben en hulp nodig hebben spreekt me erg aan. Samen lasten dragen, mensen ondersteunen in een moeilijke tijd, is wat ik vanuit TALMAzorg wil doen.

TALMAzorg werkt als zelfstandig ondernemer die voldoet aan de eisen die worden gesteld, maar werkt indien nodig samen met collega's waardoor u altijd verzekerd bent van professionele zorg.

Aan de eisen voor ondernemerschap is voldaan door een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, aanwezigheid van een VAR en VOG verklaring en aangesloten bij de klachtenregeling van Verpleegkundige en Verzorgende Nederland. Tevens ben ik in het bezit van registratie bij het KIWAKeurmerk ZZP in de thuiszorg als niveau 5 verpleegkundige.

Even voorstellen


Ik ben Imke Dijkstra. Vanaf mijn 21e jaar ben ik werkzaam als Verpleegkundige en probeer ik dienstbaar te zijn waar ik kan. Meer weten?


Bekijk ook mijn LinkedIn